Šťastný bod po dramatickém závěru

20.04.2010 21:09

Muži A zajížděli k dalšímu utkání na hřiště Rousínova, který měl stejný počet 19 bodů. Oba celky si uvědomovaly důležitost utkání, z čehož pramila oboustranná nervozita a místy přehnaná tvrdost, které napomáhal nepřesnými výroky i sudí. Za Svratku nemohl nastoupit útočník Strýček, který se nemohl vrátit z ciziny kvůli zrušenému letu.

Jak šly minuty:

3' Po levé straně uniká Svoboda, ale jeho centr domací odvrátili.
15' Vybojoval míč Vargic a na hranici vápna přihrál Putnovi, který vystřelil vedle.
18' Při souboji se zranil Maška a trenér Gögh musel poprvé střídat.Na hřiště nastoupil útočník Ondřej Pospíšil.
20' Nedůsledně bráníme na hranici velkého vápna a hostující útočník v šanci vystřelil k tyči, ale brankář Tomaszewský vyrazil a vracející se Vargic uklidil míč do autu.
24' Bojuje Vargic o míč v šestnáctce s hostujícím útočníkem, který jde do skluzu a lehce se zraní. K úžasu všech ale rozhodčí odpíská penaltu pro domácí. Brankář Tomaszewský ale potvrzuje svou jarní formu a penaltu vyrazí, odražený míč uklízíme na roh.
26' Šance našeho mužstva: O. Pospíšil utekl po levé straně a přihrává pod sebe, kde Hrouzek střílí jen do obránce domácích.
28' Faul na I. Kašíka, který je oceněn žlutou kartou, trestný kop zahrává Putna a Hoffmann hlavičkuje nad branku.
35' Soupeř zahrozil po centru z pravé strany a neobsazený hráč hlavičkuje vedle naší brány.
37' Beránek vybojuje míč a přihrává na Putnu, který zatahuje a nachystá míč na střelu, ale Hrouzek přestřelí.

Na začátku druhého poločasu je mnoho nepřesností na obou stranách.
50' Pavel Svoboda zatáhl míč po levé straně a Hoffmann střílí k tyči, ale domácí brankář vytáhl střelu na roh.
52' Ilja Kašík přerušuje akci domácích na půlce faulem a dostává žlutou kartu.
54' Hoffmann po několika kličkách ztrácí míč před naším vápnem a domácí Růžička umístí střelu na zadní tyč - prohráváme 1:0.
55' Naši hráči nejsou po obdržené brance 100% koncentrováni a přichází další trest. Na půlce se zbytečně ztratil míč, následoval 30m centr na pravou stranu, kde Andrlík nechal za sebou domácího Kadlčáka.Ten si míč zpracoval a opět na zadní tyč prostřelil Tomaszewského - 2:0.
59' Po tvrdém faulu na P. Svobodu rozehrává trestný kop Beránek a O. Pospíšil hlavičkuje vedle.
60' Zraněný Svoboda jde ze hřiště a nastupuje P. Luňák.
65' Po dlouhém pasu za naše obránce sprintuje domácí útočník na našeho brankáře a střílí na přední tyč, ale Tomaszewský vyrazí na roh.
72' Trenér Gögh střídá - odchází Vargic a nastupuje M. Pospíšil. Přeskupujeme řady - I. Kašík jde do útoku, Hoffmann se posouvá do zálohy a hrajeme tedy na tři útočníky.
V posledních minutách máme více ze hry a začínáme si vytvářet tlak, avšak zatím bez šancí. Na hřišti se začíná přiostřovat.
79' Ze stále více sílícího tlaku našich hráčů přijde chyba soupeře na vlastní polovině a centr Pospíšila do vápna, kam naběhl I. Kašík a z první vstřelí klasickým angličanem branku - 2:1!

Soupeř začíná mít problémy s defenzívou to se projevuje na obrazu hry. V posledních minutách jsme lepším týmem.
84' Prudká přihrávka po zemi z levé strany, ale I. Kašík skluzem na míč nedosáhl.
89' Na rohu velkého vápna je faulován O. Pospíšil a následuje trestný kop, který rozehrává O. Putna. Na centrovaný míč naskakuje Hoffmann a usměrňuje hlavou míč do branky, ale brankář vyrazí na břevno. Míč se odráží do hřiště opět k Hoffmannovi, který napravuje svoji chybu u obdrženého gólu a hlavou vyrovnává - 2:2!!!

90' Domácí se ještě jednou dostávají do našeho vápna, závar jsme ale naštěstí odvrátili a utkání končí.

Utkání skončilo remízou, ale škoda chyb ve druhém poločase. Kdybychom udrželi výkon z prvního poločasu, mohl zápas skončit mnohem lepším výsledkem pro naše mužstvo. Na druhé straně je třeba říct, že domácí si vytvořili několik dobrých příležitostí ke skórování a navíc ve druhém poločase se dvakrát dožadovali pokutového kopu - a dle vyjádření našich hráčů oprávněně.

Sestava: Tomaszewský – Beránek, Kašík F., Hoffmann, Andrlík - Hrouzek, Maška, Kašík I., Vargic - Putna, Svoboda. Střídali: Posípšil O., Pospíšil M., Luňák.

V dalším kole přivítáme na našem hřišti SK Líšeň B a touto cestou Vás chceme všechny na utkání pozvat.

Zpět

Vyhledávání

© 2009 Všechna práva vyhrazena.