Diskuse
Datum | 19.04.2010 |
---|---|
Vložil | ilja |
Titulek | Re: Re: Re: Re: fc svratka brno |
ok, tak toho berem
———
Datum | 13.04.2010 |
---|---|
Vložil | Pozn |
Titulek | 2-1 s Bořitovem |
Dalo se na ten fotbal v sobotu dívat.Napínavé. Pěkné,rychlé akce. Do inkasovaného gólu. Pak nervy. Skvělý Dejv. Zase podržel. Měli jste je dorazit v první půlce,šancí na to bylo hodně. Ale spokojenost.
———
Datum | 18.04.2010 |
---|---|
Vložil | Ilja |
Titulek | Re: 2-1 s Bořitovem |
Díky.
———
Datum | 15.03.2010 |
---|---|
Vložil | Petr |
Titulek | Příprava |
Jak jste s Ochozí?
———
Datum | 15.03.2010 |
---|---|
Vložil | Ilja |
Titulek | Re: Příprava |
1:1 (0:0), gól Beránek
———
Datum | 07.03.2010 |
---|---|
Vložil | Laco - trenér |
Titulek | Příprava a vzkaz pro Libora |
V dalším Zápase hráči Svratky porazili Žebětín, adepta na postup do 1.B třídy 5:2. Góly Kašík Ilja 3, Kašík F. a Vargic.
Bohužel z pracovních důvodů můžu na reagovat jen o víkendu. Libore jste trochu vedle, co se týče Laďu Hansla, tak o toho jsem stál už jako o dorostence, vždyť i hrál, jenže pak měl osobní problémy, tuším odešel z Brna, je zpátky hraje futsal za Žab. vlky s vizí postupu do vysoké soutěže, velkou hraje za Kr. Pole, nedávno jsme se potkávali v hale kde jsme se střídali... Je to výborný hráč, ale když bude kolize zápasů dá přednost futsalu nebo Svratce? Další talent od boha Pavel Svoboda zvaný Hagi, vyjímečný hráč, který když má den je k nezastavení, opakovaně přestal trénovat, dostal šanci, znovu přestal, znovu
šance, jiný mi radili ať ho pošlu pryč, já trval na svém, jinak hraje futsal za Žab. vlky...
Další příprava je v neděli v 9 hod. na Janouškové, soupeřem je mužstvo Ochozu.
———
Datum | 08.03.2010 |
---|---|
Vložil | Libor |
Titulek | Re: Příprava a vzkaz pro Libora |
Je možné,že jsem vedle. Obzvláště po divokých víkendech jsem hodně vedle. :) Každopádně verze obou zmiňovaných Žab.vlků jsou si podobné. Oba tvrdí,že přestali ve Svratce trénovat prostě proto,že nehráli. Ale nemusí to být 100% pravda,to já nevím. Možná je to jen jejich alibismus. Ale 100% jsou to jejich slova.
———
Datum | 04.03.2010 |
---|---|
Vložil | Ilja |
Titulek | trénink |
Nepůjde se někdo zítra (tj. v pátek) proběhnout? V Komíně.
———
Datum | 09.03.2010 |
---|---|
Vložil | Filip Kašík |
Titulek | Re: trénink |
Já jsem byl, ale potřeboval bych někoho, kdo se po 5km nezataví :)
———
Datum | 09.03.2010 |
---|---|
Vložil | ilja |
Titulek | Re: Re: trénink |
takže zase zítra?
———
Datum | 13.03.2010 |
---|---|
Vložil | Putinka |
Titulek | Re: Re: Re: trénink |
Ale neběhejte do kopce pozadu, Filip je pak unavený a prohrává na treninku s mladýma;)
———
Datum | 13.03.2010 |
---|---|
Vložil | Ilja |
Titulek | Re: Re: Re: Re: trénink |
no jo, v jeho veku uz by mel asi behat jen po rovine... :)
———
Datum | 20.02.2010 |
---|---|
Vložil | Laco |
Titulek | V druhém zápase debakl |
V druhém přípravném zápase jsme utrpěli těžkou lekci z produktivity. Před zápasem byli velké problémy se sestavou (7 hráčů bylo mimo i když byl termín znám dopředu!!!), ale odvolávat jsem zápas nechtěl. Na začátku Pospíšil dvakrát z pěti metrů nedokázal vstřelit gól, naopak Medlánky dávali góly prakticky z každé šance. Vím,že jsme potěšili některé fanoušky, ale z výsledku, který je určitě varováním, nějaké závěry dělat nelze. Na obou stranách nastoupili hráči, kteří v soutěži budou sbírat možná minuty, nebo hrají jiné soutěže (Rakousko) a podobně. Pravdou je, že hráči na tréninky nechodí, v týdnu před utkáním byli v uterý 3 hráči ve čtvrtek 5 hráčů a v pátek 8 hráčů a to já dojíždím na tréninky z Vyškova...Taky bych se na to někdy raději vykašlal a třeba psal anonymně posměšné vzkazy...
———
Datum | 20.02.2010 |
---|---|
Vložil | Pavel Julínek |
Titulek | Re: V druhém zápase debakl |
Ahoj Laco, kritizovat umí každý, nic si z toho nedělej. A z nějakého sráče, který píše anonymně už vůbec ne.
P.S. zijstil jsem, že se dá dohledat kdo to je, tak se necháme překvapit!
———
Datum | 22.02.2010 |
---|---|
Vložil | Johny |
Titulek | Re: Re: V druhém zápase debakl |
Dobrý den pane Julínek,přesně tak, ať si z toho trenér nic nedělá.To přece nevadí že Svratka hraje mizerně a hráči na přípravu kašlou.Vždyt je to jen sport a to že tím dělají z trenéra vola z toho at si PAN trenér taky nic nedělá.A my co si dovolíme něco napsat jsme sráči.hahahaha.Pane Julínek to co jste napsal bylo dost dobrý.Nezbývá mě nic jinýho než souhlasit s Liborem.
———
Datum | 22.02.2010 |
---|---|
Vložil | Pavel Julínek |
Titulek | Re: Re: Re: V druhém zápase debakl |
Asi jste moc dobře nepochopil, to co jsem napsal. Sráči nejste proto, že píšete svoje názory, ale proto,
že je píšete anonymně. Kritizovat umí většina lidí, ale podepsat se svým jménem již ne......!!
———
Datum | 22.02.2010 |
---|---|
Vložil | Libor |
Titulek | Re: V druhém zápase debakl |
Nechci kritizovat,na druhou stranu musím říct,že hráči,jistí si místem v základní sestavě mají jiný přístup než ti,kteří se do sestavy dostávají sporadicky na pár minut a zahrají si jen přípravu.To se všeobecně ví. Taky asi není moc taktické,aby si trenér postěžoval na hráče,že mu nechodí trénovat ani na přípravné zápasy a zároveň těm,kteří trénují a chodí na přípravu i v zimě a dešti dal předem najevo,že si nezahrají. Znám taky několik mladých hráčů ochotných trénovat, u kterých s jistotou vím,že ze Svratky odešli znechuceni,protože šanci nedostali,i když se mužstvu nedařilo.Se sestavou se nehýbalo,snad jen ve chvílích,kdy někdo na zápas prostě nedošel. Proto bych nebrečel nad tím,že se prohrálo ani nad tím,že hráči netrénují. Je věcí trenéra,aby si udělal v mužstvu pořádek. Bez disciplíny to asi nepůjde.I když jsem nechtěl kritizovat,nakonec jsem kritizoval. Ale snad ne jako idiot,snažil jsem se konstruktivně. Tak díky za možnost se upřímně vyjádřit.
———
Datum | 22.02.2010 |
---|---|
Vložil | Douby |
Titulek | Re: Re: V druhém zápase debakl |
Dobrý den, jenom by mě zajímalo, které mladé hráče máte na mysli?
———
Datum | 22.02.2010 |
---|---|
Vložil | Libor |
Titulek | Re: Re: Re: V druhém zápase debakl |
Zdravím,proč by vás to zajímalo? Já se nechci pouštět do hádky o nějaká jména. Ale pokud bude váš argument silný,nějaká jména můžu sdělit,to přeci není tajemství pro ty,kdo se u řeky v Komíně kolem fotbalu pohybují.
———
Datum | 22.02.2010 |
---|---|
Vložil | Douby |
Titulek | Re: Re: Re: Re: V druhém zápase debakl |
Jasně, já se do žádné hádky pouštět také nehodlám. Kritizovat ani chválit nikoho už vůbec nehodlám. Snažim se to brát objektivně z pohledu hráče, protože to vidim asi zase z jiného úhlu pohledu, než Vy. Takže zajímalo by mě to proto, jestli máte na mysli někoho, kdo v áčku trénoval, nebo někoho, kdo tam nikdy nebyl povolán, ale podle Vás měl. Za rok a půl, co zde hraji, tak si nevzpomínám, že by někdo z kádru nedostal šanci (obzvlášť kluci, co vyšli z dorostu tu šanci dostali, včetně mě - o tom, jak s ní každý naložil, je věc druhá. No a pokud je to někdo třeba z dorostu(věkem dorostenec) nebo Béčka, tak to je věc trenéra, které hráče si vytáhne. V podstatě s Vašim názorem souhlasim. Je to jeden z mála,který má hlavu a patu, sic kritický...k tomu, že ti hráči, co střídají jsou aktivnější a víc makají, snaží se - to ano, ale nejsme real madrid, tak široký a výkonnostně vyvážený kádr bohužel nemáme, a proto mě zajímají ti kluci, kteří teda znechuceně odešli. Osobně bych uvítal víc takových hráčů ochotných trenovat, takže škoda oněch "neznámých" !!!........... Kdyby byla na všech postech (reálnější bude asi pouze v každé řadě) konkurence, tak by to bylo uplně o něčem jiném - to by byl přístup všech hráčů uplně jiný a troufám si říct, že by jsme hráli o špicu. To je ale věc managementu...