Diskuse

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: Re: Re: Re: V druhém zápase debakl

Douby má v jedné věci velkou pravdu a to že je to věc trenéra, jaký hráče si do mužstva vybere a proto má taky zodpovědnost za výsledky ne ?A jaký výsledky jsou?To měl asi při volbě hráčů skoro po celý podzim smůlu ne?

Datum
Vložil
Titulek

OK...Tak třeba Laďa Hanzl,myslím že nadějný fotbalista. Ale už bych dál nepokračoval v té personifikaci,je to k ničemu...Ale jinak souhlasím. Na místě trenéra bych na jednu dvě výjimky spoléhal na ty stejné hráče,ale jak správně říkáte,je to věc a zodpovědnost trenéra. Spíš je to o komunikaci a trošku o psychologii. Je pak škoda,když hráči, než by šli za Béčko, raději s fotbalem seknou úplně nebo hrají futsal. A vůbec,celkově nechápu koncepci klubu v souvislosti s B-týmem. Ten hraje o soutěž níž než A-tým a úroveň tréninku je tristní stejně jako spolupráce s A-týmem. Tak třeba se to zlepší a hlavně věřím,že se zlepší výsledky týmu a tím i postavení v tabulce. Perspektivu ten mladý mančaft určitě má,tak jen to nějak neposrat. Těším se na jaro,na vaše zápasy a držím pěsti.

Datum
Vložil
Titulek

Tome, sám dobre vieš, že niektorí hráči majú v tíme postavenie, ktoré im zaručuje, že hrať budú vždy, aj keby predvádzali celú jeseň mizerné výkony.
A podľa na tréningy chodia tí ľudia, ktorí trénovať chcú a baví ich to, a to aj vtedy, keď vedia, že si zase za celú sezónu kopnú trikrát po tri minúty. Motivácia chodiť na tréning sa nutne stratí, keď nie je absolútne žiadny vzťah medzi dochádzkou na tréningy a šancou nastúpiť v zápase. V niektorých prípadoch je tento vzťah asi len nepriamou úmerou.

Datum
Vložil
Titulek

Re: V druhém zápase debakl

No tak třeba to ty kluky nebaví!Nebo třeba jim někdo vadí kvůli komu na treninky nechodí.Nevím, každopádně to vypadá že jsou s podzimem spokojení a tak asi není třeba trénovat.Každopádně si taky myslím že by už bylo na čase některý hráče nakopnout do .... a začít hrát s jinými.Konečně by se třeba přestaly vytvářet partičky a vyčistil by se vzduch a třeba by vznikla z kuků i dobrá parta.

Datum
Vložil
Titulek

Valná hromada FC Svratka Brno - 20/02/2010 ve 14:00 hod

Jménem výkonného výboru FC Svratka Brno zveme všechny členy starší 18 let na valnou hromadu našeho fotbalového klubu, která se koná v sobotu 20/02/2010 od 14:00 hod v restauraci na hřišti v Komíně. Valná hromada je nekuřácká. Těším se na setkání

Michal Kundrát & Miloš Miloš

Datum
Vložil
Titulek

První příprava

První přípravní zápas jsme odehráli v sobotu 6.2. v 17 hodin v Brněnských Ivanovicích. Soupeřem bylo mužstvo Tuřan, které jsme porazili 4:1, po polčase 2:1. Góly dávali Hoffmann 2x, Putna a Doubrava. Do hry zasáhli brankaři Tomaszewský a Maruniak, v poli Kašík F., Doubrava, Beránek, Plhal, Andrlík, Luňák, Hrouzek, Hoffmann, Putna, Pospíšil O., Karafiát, Vargic, Julínek a dorostenci Skoumal Z. a Svoboda F., kteří se ukázali ve velmi dobrém světle.

Datum
Vložil
Titulek

Re: První příprava

Hmm, tak výhra jo?! Hlavně, aby to bylo i v zápasech o body. Jména jsou neměněná kromě dvou(Hoffmann a Julínek). Tak uvidíme.

Datum
Vložil
Titulek

Re: První příprava

jak dopadla druhá příprava?

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: První příprava

žádná odpoved, tak asi nic moc, nebo se pletu?

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: Re: První příprava

1:7 :(

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: Re: Re: První příprava

tak toto mužstvo už poznávám

Datum
Vložil
Titulek

Čundr

Zdar...tak startovaci den čundru bude 3.7 az 10,11.7.Odjezd bude plus/minus 12 hod.Putinko a Šalec počitame s vama.Kde jsou dalši zajemci!!!Jo a panové BEZ BAB!!!

Datum
Vložil
Titulek

Oprava

Jsou to Tasovice

Datum
Vložil
Titulek

Čundr

Zdarec Borci...Tak čundr se zacina rysovat.Jedna zastavka je v Tasovich u Znojma.Jen misto sklepa,ktery bohuzel nevysel,je domluvena mistni hospudka.Na piti tam budou piva,koralky(slivka,rum,zelenisko atd)Na chalec je domluveny grilovany prase.Tak zdar a piste,kdo se chce zucastnit at vim jak velky prase a kolik chlastu.zdarec

Datum
Vložil
Titulek

Re: Čundr

Čus, já bych se rád zúčastnil.

Datum
Vložil
Titulek

Re: Čundr

A co naky datum? jel bych

Datum
Vložil
Titulek

Přáteláky

Jirko, na tréninku jsem říkal kdy, kde a s kým první dva přáteláky!!! Když někdo neposlouchá, nebo spíš nechodí... Jinak 6.2. v 17 hod Tuřany v Brněnských Ivanovicích, 13.2. v 11 hod Medlánky na Janouškové, 27.2. v 15 hod Žebětín na Janouškové, 14.3. v 9 hod Ochoz na Janouškové a 21.3. v jednání buď na trávě, nebo na Janouškové (preferuji trávu víš kde). Zdarec a já se Ti ozvu, jak jsme se domlouvali.
Laco

Datum
Vložil
Titulek

přátelák

Ahoj Kašo a Strejdo jsem rád že jste mě napsali.Pokud je přátelák 6.2. tak to jsem na horách.Až budete vědět další termín tak to napište.Jsem zde skoro každý den tak si to určitě přečtu.Jinak Vám 2 a vlastně ostatním přeji do Nového roku hodně zdraví a štěstí.A v soukromém i fotbalovém životě hodně úspěchů. Čau Jiřan

Datum
Vložil
Titulek

přátelák

Ahoj kamarádi,
chci se zeptat kdy hrajete přátelák abych se mohl přijít podívat jak Vám to šlape.
čau J.D.

Datum
Vložil
Titulek

Re: přátelák

Zdar Juro, první zápas je 6.1., ale nevim ani kde, s kym a ani v kolik ... :)

<< 22 | 23 | 24 | 25 | 26 >>

Vyhledávání

© 2009 Všechna práva vyhrazena.