Diskuse

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: přátelák

A ja zas vím, že je až 6.2., ale taky nevím kde, s kým ani v kolik :-) Možná by se tady měl vyjádřit někdo zasvěcenější :-) Jinak Juru zdravím!!!

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: Re: přátelák

První zápas je v ivanovicích,ale taky nevím s kým :D :D

Datum
Vložil
Titulek

Zahájení přípravy

Zdravím Vás, jak bylo řečeno první trénink v roce 2010 je v úterý 12.1. v 19.00 hodin v hale.
S pozdravem, Laco.

Datum
Vložil
Titulek

Změna času

Hala dnes hala až od 19 hodin, zdar.

Datum
Vložil
Titulek

Hala

Chlapi, tak dnešek 29.12. v 17.30 platí !!!
Zdar

Datum
Vložil
Titulek

Hala

Pánové, dárky jsou "sviňa", takže dnešek padá (18.12.) Je možnost 29.12. šampus (nezajišťuji), ozvěte se SMS, bylo by to navečer 17.30.-19.00. Víc pro Váš pohyb letos nezajišťuji...

Koho již neuvidím, přeji hezké svátky a hlavně zdraví (p. Nádeníček J.
kdysi řekl, že to ostatní přijde samo a má velkou pravdu!).
S pozdravem Laco.

Datum
Vložil
Titulek

Re: Hala

Ja bych toho 29.12 šel

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: Hala

Kééééž by všichni žrali fotbal jak TY!!!!

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: Re: Hala

ja bych sel taky. je to jako hotovy a mam si to napsat do imaginarnho diare toho 29., nebo zatim jenom predbezne domlouvany?

Datum
Vložil
Titulek

Dojdu :)

Datum
Vložil
Titulek

já dojdu taky s Karfecem a Doubym

Datum
Vložil
Titulek

I já dorazím. A brácha taky.

Datum
Vložil
Titulek

čundr

Na pravidelné tiskovce starých se dohodlo, že se po posledním mistráku sbalíme (Hráči. Trenéři jen pokud se budou chovat slušně.) a pojedeme se podívat po krajích Moravských a Českých! Alternativní termín je první týden v červenci. Vedoucí výpravy je Dejf.
Účast je samozřejmě povinná!

Datum
Vložil
Titulek

Re: čundr

Zdarec borci, chcu valit s vámi. Pražáci ani nevijou v jaké to díře bydlijou, mluvit neumějou a víno nepijou. . ;-)

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: čundr

Pražáky neberem....snad jen Švédy... :)))
Takže není problém!

Datum
Vložil
Titulek

Fotbálek?

Zdravím pánové, co takle v sobotu fotbálek. Kdo by šel, ať mi pošle SMS, já sečtu počet a dám vědět co a jak? Od prosince by byla jednou týdně hala.
Zatím zdar.

Datum
Vložil
Titulek

Re: Fotbálek?

Bude tá hala? Vianočné šialenstvo v plnom prúde, tak nech sa máme kde odreagovať.

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: Fotbálek?

Odreagovat? Stejně prohraješ a nebudeš odreagovanej, ale nasranej!!!:) Zdravím SK

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: Re: Fotbálek?

Ja vo svojich 24 rokoch kopem uz rok a pol za team starych, takze prehry su velmi ojedenile... a po celom dni v praci, mi je to ci vyhram alebo prehram celkom fuk, hlavne ze si zabeham...

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: Re: Re: Fotbálek?

To je ale špatně, že je ti to jedno!!!! Zaběhat si můžeš večer i po ulicích.............!!!!!!!

<< 23 | 24 | 25 | 26 | 27 >>

Vyhledávání

© 2009 Všechna práva vyhrazena.