A zase bez bodů…

17.09.2009 12:30

SK LÍŠEŇ „B“ - SVRATKA BRNO   2:0 (0:0)

 

Góly: 57.min Jahoda, 74.min Kubaský

Střely na branku: 10 – 6

             mimo:    6 – 3

Rohy:     8 – 2

Fauly:    13 – 13

Ofsajdy: 2 – 2

  

Sestavy:

Líšeň „B“: Klimek - Jeníš, Valkovič, Sádlík, Matoušek - Knap, Jahoda, Kupský, Krejčí (od 84.min Pelikán) – Kubaský (od 88.min Pavlovič), Raus (od 73.min Vrbka).
Trenér : Kúkol Pavel

Svratka: Tomaszewský – Kašík F., Doubrava, Modlitba, Beránek – Pospíšil Michal (od 74.min Vargic), Kašík I., Koudelka, Hrouzek – Karafiát (od 60.min Pospíšil Ondřej), Andrlík.

  

Před utkáním jsme měli problémy se sestavou, především s ofenzívou, kde chyběli Strýček a Putna. Jak moc, to ukázalo i utkání. Chtěli jsme především vycházet ze zajištěné obrany a pokusit se o brejky. Realitou prvního poločasu byl neustálý tlak domácích, z naší strany zbytečné ztráty míčů, k tomu spousta nevynucených chyb. Brejky byly slibné dva, ale koncovka žalostná. Bezgólový stav byl dílem nepřesnosti domácích a výkonu brankaře Tomaszewského.

Ve druhé půlce se už zdálo, že hru vyrovnáváme, ale nedůraz ve vápně nabídnul domácím jít do vedení. Velké šance ke srovnání jsme měli poté my, Ondřej Pospíšil běžel sám na brankaře, ale zbrkle vystřelil, přečíslení obrany řešil Andrlík střelou místo přihrávky Doubravovi. Do kolen nás srazila fatální chyba Filipa Kašíka, který aut hodil přímo do brejku Kubaskému. Pak jsme ještě zazlobili my, ale finální fáze byla žalostná. V tomto zápase neplatilo Pospíchalovo „fotbal nemá logiku“, protože juniorka Líšně byla lepší a proto logicky vyhrála.

Zpět

Vyhledávání

© 2009 Všechna práva vyhrazena.