Konečně zase výhra

04.10.2009 21:02

SVRATKA BRNO – BOHDALICE    1:0 (1:0)

Branka:    30. Koudelka

 

Sestava: Tomaszewský – Kašík F., Doubrava, Modlitba, Andrlík – Hrouzek, Kašík I., Karafiát (od 86.min Vargic.), Koudelka – Putna, Svoboda (od 80.min Pospíšil O.)

 

Po další prohře v Tišnově (0:2) jsme do utkání s Bohdalicemi vstupovali s jasným cílem - přerušit nepříjemnou sérii proher a opět naplno bodovat. Věděli jsme, jakým fotbalem se hosté již delší dobu prezentují a tomu jsme přizpůsobili naši taktiku.

Od prvních minut jsme se snažili napadat soupeře již v zárodku jejich akcí a nepouštět je ke kombinační hře, což se nám úspěšně dařilo až do samého konce utkání. Především oba naši útočníci, podporováni vždy jedním ze středových záložníků, dokázali soupeři jejich rozehrávku značně znepříjemnit.

Po úvodním tlaku, který se nám nepodařilo gólově zúročit, přišla standardní situace, kterou se Koudelkovi povedlo opakovanou ranou zužitkovat v náš vedoucí gól. Začátek druhého poločasu patřil hostům, dostali se ke své typické kombinační hře podpořené dlouhými auty. Naše obrana v čele s gólmanem Tomaszewským ovšem obstála a soupeře do vážnější šance nepustila. Po 20 minutách se začala hra opět vyrovnávat a navýšit vedení jsme mohli naopak my. Koudelka ovšem neproměnil ani jednu ze svých dvou velkých šancí, poprvé trefil tyč, podruhé gólmana. Za zmínku stojí i gól domácích neuznaný pro údajný faul. Hosté se snažili ohrozit naši branku především střelami z dálky. Buď neměli seřízenou střeleckou mušku nebo jejich pokusy zblokovali obětavě bránící domácí. V 90. min neproměnil střídající Vargic 100% gólovou šanci a mohlo se potvrdit staré známé "nedáš, dostaneš". Z protiútoku nebezpečně pálil hostující útočník, ovšem Tomaszewský jeho střelu vyrazil a z následného rohu se již nic neurodilo.

Hosté byli naší fyzicky velmi náročnou hrou evidentně zaskočeni a nepodařilo se jim na náš bojovný výkon najít odpověď. Doufám, že vítězství a především předvedený výkon bude pro všechny vzpruhou do dalších bojů!

Zpět

Vyhledávání

© 2009 Všechna práva vyhrazena.