Na úvod prohra v Dražovicích

10.08.2009 14:04

Náš A-tým v nedělním odpoledni prohrál v úvodním kole nové sezóny na hřišti Dražovic 0:2.

Nástup do zápasu měli lepší domácí, kteří několikrát nebezpečně zahrozili ze standartních situací. Hráčům Svratky dělalo potíže zejména bránění dvou urostlých útočníků domácích, nedokázali déle podržet míč na svých kopačkách a zbytečně ztráceli jednoduché míče. Když začali postupně vyrovnávat hru, přišel ve 30. minutě nešťastný gól v jejich síti. Po nedůrazném odkopu se k míči dostal domácí Pelc a zpoza šestnáctky s přispěním brankáře hostí poprvé rozvlnil síť. Za hosty mohl odpovědět po samostatném průniku Roman Karafiát, branku však minul.

Do druhé půle nastoupila obě mužstva jako vyměněná. Svratečtí měli téměř po celý zbytek zápasu územní převahu, domácí se chvílemi museli spokojit pouze s odkopáváním míčů do zámezí a hrozili jen z občasných rychlých protiútoků. Svratka měla několik dobrých možností ke skórování - nejblíže byl asi Ilja Kašík, jehož dorážku zblokovala domácí obrana na břevno. Skórovat mohl po standartní situaci také Ondřej Pospíšil, jemuž však míč na poslední chvíli sebral z kopačky vlastní spoluhráč. Svratečtí zahrávali několik standartek z nebezpečných pozic a zaznamenali také několik střel ze střední vzdálenosti, žádná však nenašla svůj cíl. Nakonec proto udeřilo na druhé straně, když se domácím podařilo dotáhnout do konce jeden z brejků - necelých pět minut před koncem definitivně rohodl střídající Svoboda.

Komentář jednoho z diváků: "Z pozice diváka to mělo být na remízu, prohrát jste si určitě nezasloužili. Druhou půlku jste byli jasně lepší, Dražovice na vás vůbec nestačily."

Zpět

Vyhledávání

© 2009 Všechna práva vyhrazena.