Tři body z Lískovce

11.10.2009 13:43

TATRAN STARÝ LÍSKOVEC - SVRATKA BRNO  0:4 (0:2)

 

Góly: 5. min Hrouzek, 20. a 56. min Kašík Ilja, 64. min Strýček

ŽK: Kašík Filip, Doubrava

Střely na branku: 2 – 7

Střely mimo: 8 – 10

Rohy: 6 – 6

Fauly: 14 – 18

Ofsajdy: 2 – 2

 

Sestava:

Svratka: Tomaszewský – Kašík F., Doubrava, Modlitba, Andrlík – Hrouzek (od 60.min Svoboda), Kašík I., Karafiát (od 69. min Pospíšil Jakob), Koudelka (od 65.min Pospíšil Michal) – Strýček, Putna

 

V týdnu bylo hráčům zdůrazňováno, že domácí mají poslední šanci bodově se chytit konce tabulky a v žádném případě nesmí dojít k podcenění soupeře. Proto bylo apelováno na podání zodpovědného kolektivního výkonu, kdy jsou důležité tři body, a ne honění skóre, nebo kdo dá víc gólů. V samotném utkání jsme dali hned v úvodu gól, kdy se po asistenci Ilji Kašíka trefil Hrouzek. Když se po kombinaci Strýček, Karafiát trefil Ilja Kašík, čekalo se, že v mužstvu zavládne klid, ale opak byl pravdou. Na obou stranách množství nepřesností a opět z naší strany špatné řešení finální fáze útočných akcí.

Do druhého poločasu provedl domácí trenér dvě změny a domácí začali náporem, který vyvrcholil samostatným nájezdem, který zneškodnil Tomaszewský. Vzápětí po uvolnění Modlitby vstřelil Ilja Kašík svůj druhý gól a bylo rozhodnuto. Pak se ještě trefil po přihrávce Putny Strýček, pro kterého to byl gólový návrat do sestavy po dvouzápasové pauze. Domácí měli možnost zahrávat pokutový kop, ale Tomaszewský potvrdil, že je oporou týmu a pokutový kop zneškodnil.

Zpět

Vyhledávání

© 2009 Všechna práva vyhrazena.