Utkání jsme si prohráli sami

21.10.2009 09:11

SVRATKA BRNO - FC MEDLÁNKY  2:4 (1:2)

 

Góly: 41.min Pospíšil Ondřej, 56.min Koudelka – 8.min Jelínek, 33.min Fridrich, 72.min Šenkýř, 82.min Kučera

 

Sestavy:

Svratka: Tomaszewský – Kašík F., Doubrava, Modlitba, Beránek – Hrouzek (od 72.min Andrlík), Strýček, Karafiát , Koudelka – Putna, Pospíšil Ondřej (od. 75.min Svoboda)

Medlánky: Šindelář – Škaroupka, Hála,Viskot, Vaňorek – Jelínek, Štrůbl, Šenkýř, Petrucha – Fridrich, Kučera. Střídali: Golis, Werner, Šarík

 

V tomto utkání jsme chtěli navázat na vítězství v předešlých zápasech. Věděli jsme, že síla soupeře závisí na 3 – 4 hráčích, ale individuální chyby nás srazily dolů a někomu naopak hodně zvedly náladu. Začali jsme slušně, soupeře jsme zatlačili, jenže v osmé minutě jsme na levé straně zbytečně odehráli míč na roh. Po rohu se k odraženému míči dostal Jelínek a z hranice vápna za přispění našich přihlížejících hráčů trefil z voleje svoji životní trefu (podle vyjádření medláneckých). Po gólu jsme opět zatlačili soupeře, který spoléhal vyloženě na brejky, naše převaha však nevedla k vytvoření stoprocentních šancí. Naopak ve 33. minutě z brejku udeřil Fridrich, který až moc dlouho postupoval sám s míčem, tam ho měl křižovat Radim Modlitba. V té chvíli bylo jasné, že do poločasu musíme skórovat, jinak to bude těžké. Chvilku po gólu jsme se krásnou akcí na jeden dotek dostali k ohrožení branky soupeře, ale Hála zblokoval na roh. Ve 41. min to vyšlo, Putna vybojoval míč, Filip Kašík zatáhl po pravé straně a střílený centr zakončil Ondřej Pospíšil.

Ve druhém poločase jsme od začátku diktovali tempo hry. V 56.min se z přímého kopu trefil Koudelka a odčinil tak zaváhání u prvního gólu hostí. Nadále jsme byli častěji u míče, byly i šance, jenže v 72.min přišel zbytečný faul Ondry Pospíšila a při následném kopu nedůraz Beránka, přes kterého hlavičkoval Šenkýř a bylo to 2:3. Snaha o vyrovnání přinesla zase jen šance, a tak se při hře vabank na polovině hřiště dostal k míči Kučera, sólo zakončil krásným lobem a potvrdil tak svoje fotbalové kvality. Nám teď nezbývá, než bodovat v každém z ostatních utkání.

Zpět

Vyhledávání

© 2009 Všechna práva vyhrazena.