V herně vyrovnaném zápase jsme na body opět nedosáhli

27.10.2009 13:19

FC OLEŠNICE - SVRATKA BRNO  1:0 (1:0)

 

Gól: 4.min Daniel M.

Střely celkem:   10 – 11

Z toho na/mimo:    5/5 – 3/8

Rohy: 8 – 4

Ofsajdy: 5 – 1

Fauly: 20 – 14

ŽK: Daniel, Peterka – Putna, Kašík Filip

      

Sestavy:

Svratka: Tomaszewský (od 46.min Maruniak)– Kašík F., Doubrava, Modlitba, Beránek –  Andrlík, Kašík I., Putna, Koudelka (od 67.min Hrouzek)  – Strýček, Pospíšil Ondřej.

Olešnice: Žíla - Kalas, Miluška, Plíhal Miroslav, Kuda,Daniel, Křivánek (od 74.min Tomášek), Hořínek, Janča (od 90.min Prudký), Peterka (od 69.min Plíhal Martin), Šafařík.

 

Zápas se hrál za příjemného slunečního podzimního počasí, ale na těžkém terénu. Do zápasu z pracovních důvodů nemohl zasáhnout Karafiát, nemocný Hrouzek zůstal na lavičce, brankař Tomaszewský nastoupil se sebezapřením, ale o půlce musel střídat. I tak jsme byli domácímu týmu vyrovnaným soupeřem a především ve druhé části utkání jsme měli více ze hry. Domácí spoléhali především na výpady útočné dvojice. Ten rozhodující jsme jim nabídli opět sami hned v úvodu. Po nakopnutí míče do strany se nepovedl odkop Beránkovi, následně míč před Filipem Kašíkem v souboji s Jančou skočil a pro Daniela nebyl problém přehodit brankáře. Vzápětí jsme nabídli domácím pojistku, naštěstí Peterka se netrefil. Poté se hra vyrovnala a uklidnila, brejky domácích končily buď nepřesností nebo ofsajdem.

Ve druhém poločase měli domácí hned v úvodu po sobě dvě šance, které však střídající Maruniak zneškodnil a získal tak na jistotě do dalšího průběhu. V 53. min z nadějné pozice neuspěje Pospíšil, který má v 57. min po uličce F. Kašíka šanci na reparát, ale opět neúspěšne. Od 70. min jsme domácí tým zatlačili a snažili jsme se alespoň o vyrovnání, ale šance zůstaly nevyužité. Za předvedený výkon jsme si rozhodně zasloužili bod.

 

Fotografie ze zápasu najdete zde

Zpět

Vyhledávání

© 2009 Všechna práva vyhrazena.