Zranění v průběhu utkání změnilo ráz derby

03.11.2009 12:16

SVRATKA BRNO – TATRAN KOHOUTOVICE  7:0 (2:0)

 

Góly: 2. a 44.min Pospíšil Ondřej, 65.min Doubrava, 66. a 81.min Kašík Ilja, 83. min Putna, 85.min Modlitba

ŽK: Maruš, Koubek

 

Sestavy:

Svratka: Tomaszewský – Kašík F., Doubrava, Modlitba, Beránek –  Andrlík, Kašík I., Putna, Koudelka (od 65.min Hrouzek)  – Pospíšil Ondřej (od 70.min Pospíšil Michal), Karafiát (od 75.min Pospíšil Jakob)

Kohoutovice: Vážan – Maruš, Klusák, Beníček, Vlček (od 21.min Hulánek) – Jankulár (od 46.min Straka), Kotásek, Kobylka, Cupák – Koubek, Robotka.

 

Kohoutovice, které si ve středu v předehrávce 14. kola přivezly 3 body z Rousínova, přijely bez distancovaného Grmely, který se nechal ve středu zbytečně vyloučit. Naši hráči měli za úkol vzhledem ke zkušenostem středových hráčů soupeře hru roztahovat do stran, využívat možnosti náběhů z druhé lajny při pokusech obrany vystavovat naše útočníky do ofsajdu. Do utkání jsme vstoupili aktivně a po uvolnění Ilji Kašíka po straně a následném stříleném centru skóroval již ve druhé minutě Ondřej Pospíšil. I dále jsme se snažili diktovat hru, měli jsme i šance (Karafiát, Pospíšil), ale koncovka byla žalostná. Důležitým faktorem bylo ustrážení Koubka a Robotky a středu zálohy. Další důležitý moment přišel ve 21. min, kdy pro zranění odstoupil levý obránce Vlček, na jeho místo se stáhl Jankulár, ale toho v závěru poločasu postihly problémy s třísly. Ve 44.min Koudelka krásně uvolnil Pospíšila, který završil sólo kličkou Vážanovi a střelou do prázdné brány.

Do druhého poločasu nastoupil do branky Straka, Vážan do pole a pro zranění odstoupili Jankulár s Klusákem. Hosté již neměli hráče na střídání, takže hráli v deseti. Chvilku trvalo, než jsme překonali obranný val hráčů hostů. Když pak odstoupil kvůli problémům s kolenem Robotka, bylo po utkání. Přitom na utkání byli hráči béčka Kohoutovic a mohli vypomoct, ale tenhle problém se řeší asi u více týmů…

Zpět

Vyhledávání

© 2009 Všechna práva vyhrazena.